Ahoj Ivčo,
dík za další informace.
Právě jsme se vrátili z ORL - dr. mu udělala poctivě výtěry - přes to zrcátko do nosohltanu - prostě opravdu věděla, kam "šahá" a ne jak u naší dětské, která "pošmidlá" v nose, v krku a hotovo. I z nosu to brala s pomocí toho zrcátka, takže doufám, že je to udělané přepoctivě. Výsledky budou už v pátek, jenomže dr. tam nebude, takže si mám zavolat skoro až za 14 dní - v pondělí 15.8......... Škoda - už jsme to dávno mohli vědět, jestli tam něco nemá a případně zahájit nějakou účinnou léčbu.
Když jdete vyloženě k homeopatce, tak se vám bude snažit dát homeo přímo "na míru", akorát ty objednací lhůty jsou dlouhé, že jdete až v listopadu.
Tahle naše ORL doktorka není homeopatka, ale kromě té klasické medicíny využívá i fytoterapii, enzymo a homeo taky - zřejmě má nějaké kurzy.
Ten lymphomyosot je polykompositum, čili je to vícesložkové homeopatikum, samozřejmě to není šité na míru, ale když prolítneš tady témata, tak tam holky píšou zkušenosti a jak jsem psala - zakládala jsem tady sama v květnu ohledně toho diskuzi na "Homeopatika". Říkám - malý to bere teprve druhý týden, jsou potřeba 2-3 měsíce. No, nicméně objednaní jsme na zákrok na 20.9., takže to jistí
O těch výtěrech nás jako členů rodiny jsem taky uvažovala, protože bacilonosiši prý nemají vůbec žádné problémy. A právě my nikdo z rodiny vůbec nemarodíme (teda naštěstí), nachlazení, chřipky atd. nás úplně míjí, a na hromadě je pořád jen a jen ten malý od dubna.....
Co má tvůj synek teď za atb.?? Ospen?? Nebo něco jiného??
Ten můj měl od dubna nastřídačku Augmentin - Ospen - Augmentin - Ospen, takže nastřídačku a ten poslední Ospen mu teda naštěstí zabral okamžitě - snad po první dávce byl v podstatě "zdravý" - samozřejmě vždy dobere celá balení, do školky pak nešel týden až dva týdny. Neustále hloubám nad tím, kde děláme chybu.....
Taky oba s manželem pracujeme, hlídání žádné, tchýně ve špitále, samé problémy, atd. - naštěstí s ošetřovačkama problém (zatím) nemám, ale je mě to hrozně blbý zůstávat často s ním doma....no, co nadělám. Každý mě říká, že je to prostě "období", které se překoná....
Tak ahoj