| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

Ahoj Ivčo,

dík za další informace.

Právě jsme se vrátili z ORL - dr. mu udělala poctivě výtěry - přes to zrcátko do nosohltanu - prostě opravdu věděla, kam "šahá" a ne jak u naší dětské, která "pošmidlá" v nose, v krku a hotovo. I z nosu to brala s pomocí toho zrcátka, takže doufám, že je to udělané přepoctivě. Výsledky budou už v pátek, jenomže dr. tam nebude, takže si mám zavolat skoro až za 14 dní - v pondělí 15.8......... Škoda - už jsme to dávno mohli vědět, jestli tam něco nemá a případně zahájit nějakou účinnou léčbu.

Když jdete vyloženě k homeopatce, tak se vám bude snažit dát homeo přímo "na míru", akorát ty objednací lhůty jsou dlouhé, že jdete až v listopadu.

Tahle naše ORL doktorka není homeopatka, ale kromě té klasické medicíny využívá i fytoterapii, enzymo a homeo taky - zřejmě má nějaké kurzy.

Ten lymphomyosot je polykompositum, čili je to vícesložkové homeopatikum, samozřejmě to není šité na míru, ale když prolítneš tady témata, tak tam holky píšou zkušenosti a jak jsem psala - zakládala jsem tady sama v květnu ohledně toho diskuzi na "Homeopatika". Říkám - malý to bere teprve druhý týden, jsou potřeba 2-3 měsíce. No, nicméně objednaní jsme na zákrok na 20.9., takže to jistí~n~

O těch výtěrech nás jako členů rodiny jsem taky uvažovala, protože bacilonosiši prý nemají vůbec žádné problémy. A právě my nikdo z rodiny vůbec nemarodíme (teda naštěstí), nachlazení, chřipky atd. nás úplně míjí, a na hromadě je pořád jen a jen ten malý od dubna.....

Co má tvůj synek teď za atb.?? Ospen?? Nebo něco jiného??
Ten můj měl od dubna nastřídačku Augmentin - Ospen - Augmentin - Ospen, takže nastřídačku a ten poslední Ospen mu teda naštěstí zabral okamžitě - snad po první dávce byl v podstatě "zdravý" - samozřejmě vždy dobere celá balení, do školky pak nešel týden až dva týdny. Neustále hloubám nad tím, kde děláme chybu.....

Taky oba s manželem pracujeme, hlídání žádné, tchýně ve špitále, samé problémy, atd. - naštěstí s ošetřovačkama problém (zatím) nemám, ale je mě to hrozně blbý zůstávat často s ním doma....no, co nadělám. Každý mě říká, že je to prostě "období", které se překoná....

Tak ahoj~;((

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 0+8= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.