| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

Jsem ráda, že jsme se tu potkaly a můžeme si předat zkušenosti. Můj synek bude mít teď 2. září 6 let. Do školy půjde
až za rok, ještě nás čeká rok školky. Taky jsem nečekala, že nás ještě tyto problémy čekají. V září jsme se přestěhovali z paneláku do rodinného domu tak jsem se těšila jak si budeme vegetit na zahradě a zatím si užíváme úplně jinak.
Co se našich angín týká, tak tu pravou měl vlastně jen jednou (myslím streptokokovou). My s manželem jsme si nechali dělat stěry z krku i nosu minulý měsíc. Hledali jsme bacilonosiče a oba jsme negativní. Mám ještě dva dospělé syny a ty jsem
tam ještě nenahnala, protože jsou pořád někde mimo, ale asi to zkusím i u nich. Spíš mě zaráží, že vždycky mu objeví jiný bacil nebo taky nic. Ze školky jsem ho nechala doma už od června. Chodíme oba do práce, takže to byl docela mazec.
Byli jsme tady u nás na ORL a doktorka nám řekla, že mandli nějak extra zvětšenou nemá. Tato odpověď mě v první chvíli potěšila (byli jsme tam v květnu), ale teď po těch dalších angínách zvažujeme další návštěvu ORL buď v Olomouci nebo ve Šternberku. Něco za tím prostě být musí. Naše dětská tvrdí, že imunita. Do školky už vlastně nechodí třetí měsíc.
No teď chudák zase bojuje a má už třetí den horečky. Já jsem z toho už na palici. Jsme taky objednaní k homeopatičce, ale
ta nám dala termín až v listopadu, že to dřív nejde a to mě mrzí nejvíc. No budu hledat dál cestu jak z toho ven.

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 1+1+1= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.