Ahoj Ivčo,
to víš, že jsem si vše přečetla
Jsem ráda, že si mě tu někdo všimnul a dokonce mi odpověděl svou vlastní zkušeností, opravdu moc děkuju!!!. Mám pocit, že to zde totiž melu furt dokola dokolečka a ptám se pořád na rady se synkem - minulý týden měl 4 roky.
Jak jsem to počítala, tak tvůj synek má momentálně už 5. angínu od prosince???
To je hrůza....taky si užíváte.
U nás to bylo pokaždé trochu jiné, ale angína byla 2x. Předtím kašle a zelenožluté rýmy (březen - duben), 1x ouško (ale nepíchané) a koncem června zas nějaký kašel, jedna taková ta "pravá" angína koncem května a druhá v polovině července - to měl chodit 14 dnů na prázdninový provoz do školky a po úspěšném odchozeném prvním týdnu jsme v neděli skončili na pohotovosti....
Tvému synkovi kontrolovali nosní mandli?? A vytržení vám nedoporučili?? Štastní to lidé..... takhle jsem to měla s prvním synem já, když měl 5 let - druhým rokem ve školce byl od zimy střídavě nemocný, na ORL zjistili zvětšenou mandli, ale o vytržení nebyla vůbec řeč a dokonce ve zprávě měl, že má "infekt na AV". Za měsíc už byla mandle menší a postupně se mu to upravilo samo (bral aerius a IRS 19 sprej do nosu - zřejmě přesně tohle potřeboval) - to potom v září nastupoval na poslední rok do školky. Jo - tak tomuhle říkám ZÁZRAK - zpětně to tak opravdu hodnotím.....jenomže stejné zázraky se dvakrát opakovat nebudou
......druhý synek je prostě jiný - v každém směru, i v těch nemocech. To jenom já blbá a naivní jsem si pořád namlouvala a srovnávala, že to bude nějak "stejné".....a ono není,
O tom, co zkoušíme my, jsem tu psala už mockrát....momentálně jiná dr. na ORL, která se zabývá i fyto-, enzymoterapií a homeo, máme od ní nasazený ten lymphomyosot a na výtěry jdeme zítra. Kdy budou výsledky, nevím....dr. to chce právě schválně udělat víc jak týden po dobrání atb., jestli tam opravdu něco nemá (atb. dobral předminulou neděli). Kromě toho - echinacea, multivitamol (obsahuje železo - v jiných vitamínech pro malé děti jsem ho nenašla a ten můj je bledulka, takže to zkouším), biopron. Jinak nástup 20.9. na vyrvání mandle.
Hodně štěstí, ať brzo překonáte to nemocné období, jsem taky zvědavá, jak dopadnete!!!