Já jsem někde četla, že prý správně se houba sbírá tak, že se vlastně nad zemí odřízne (jako se třeba bedlám sbírají jen klobouky, tak že ostatní houby se seřezávají u země)...cpaní bordelu z houby zpátky do jamky je prý zbytečné, podhoubí se tak nezachová, houby se navíc množí tuším výtrusem...ale možná se pletu, jen píšu, co jsem slyšela - takže vlastně odpovídám, že nosím houby domů čisté bez bordelu na nohách a klobouky čistím štětečkem na houbařském nožíku.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.