| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

Jinak já ty pokusy potřebuju rozházet tematicky - aby se to hodilo k projektovým tématům.

Budem mít domov, Pardubice, ČR, Evropu a pak ostatní kontinenty. Každý téma 4 týdny, čili 4 hodiny. (Teda jako projekt je každej tejden jeden celej den, ale dílny matiky jsou hodinu tejdně.)

Takže třeba k Antarktidě mě napadly pokusy s ledem, bod mrazu a tání apod. a potom pokusy s magnetama (že bychom si řekli o magnetickym pólu) apod.

Většinou to chce tak 4-5 pokusů na hodinu. Počítám, že budu po dětech chtít, aby na každou hodinu jeden pokus přichystal někdo z nich.

Máme v MC přes chodbu mrazák, rychlovarku a mikrovlnku.

Yuki, něco málo, co už jsem s dětma dělala, jsem fotila. Většinou teda nebyl čas, ale tak aspoň něco pro inspiraci: https://picasaweb.google.com/ZSnarovine/DilnaPrirodnichVed

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 7+2= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.