| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

Jak jsem napsala, zkusila jsem to. Mimochodem já stejně kupuju maso libové, protože nikdo doma nic jiného nejí (tedy já mám tlusté ráda, ale snažím se mu vyhýbat). Limonády apod. nekupuju ani brambůrky (ty jen někdy). Ovoce a zeleninu máme denně, ale třeba v zimě je to obrovský problém. Finanční. To si zeleninu a ovoce musím odpustit (nebo si dám jen vyjímečně) a koupím jen dětem. ~n~ Na některou "levnou" zeleninu mám "asi" alergii (myslím tím třeba mrkev - svědí mě po ní v krku). Rajčata, okurky, papriky jsou drahé. Opravdu na to prostě nemám. ~n~
Co se týče sladkostí, tak dorty koupím vyjímečně nebo když je příležitost. Jinak peču (když se mi chce, ale taky to dost leze do peněz). Sušenky občas a dětem bonbóny, ale ty spíš taky dostanou. Ať už od babičky nebo na Mikuláše a Velikonoce.

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 0+8= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.