| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

Zuzano,

koukám, že moc holek se ti neozvalo~d~....no, škoda, jsou prázdniny, tak tu bývá občas dost prázdno....

S tím termínem je to dost šibeniční, další termín je opravdu až v lednu?? Nic třeba na září, říjen?? Odkud jste?? My jsme z Brna a objednaní jsme 4 měsíce (od května)...

Jak se ptáš, jestli na té mandli "něco je", nějaké výtěry....tak tos uhodila hřebíček na hlavičku - teda konkrétně v našem případě. Ale bohužel ti taky neřeknu verdikt, jak je to konkrétně. My přesně na takovéto výtěry jdeme příští středu - 3.8. - doposud nevím, kdy přesně budeme mít výsledky, dr. říkala už něco o sobotě, že prý mi napíše smsku, jak to dopadlo...Ale říkala, že to budou kompletní výtěry - nos, krk + NOSOHLTAN - KDE SE PRÁVĚ NOSNÍ MANDLA NACHÁZÍ - takže předpokládám, že z těchto výtěru se dozvíme, jestli něco nemá i na té mandli.

Divím se, že u těch prvních angín měl předepisován jenom Ospen - to bylo u 4 angín za sebou?? To mu dr. ty atb. nijak neprostřídala???

U nás to bylo na střídačku - taky 4x atb. a sice Augmentin - Ospen - Augmentin - Ospen. Vždy prostřídané a vždy mu ty atb. zabrala v podstatě ihned - nejlíp ten poslední Ospen - to mu snad stačila první dávka a bylo po angíně.....

Jak se ptáš - jestli jít na zákrok za 10 dnů nebo počkat až do toho ledna - řeknu upřímně, že nevím. Fakt netuším, jak se rozhodnout, nevím, co bych ti poradila. Je to fakt dost šibeniční, kdyby byla možnost počkat třeba do toho října......~a~

Prosím tě, odkud jste???? Do jaké nemocnice byste šli???

Zkus si pročíst zdejší témata a odpovědi, třeba tě něco osloví....já to takhle dělala - mám to tady přečtené všechno odpředu dozadu kolikrát~;).
Holky tu píšou dost zkušeností.....i o tom homeo a tak...

S tím, "jestli na té mandli něco je" - tak můj starší syn měl zvětšenou nosní mandlu v 5 letech, a dokonce tam měl infekt - čili i z pouhého vyšetření zrakem dr. poznala, že tam má zánět. Jojo, a to se s tím tenkrát nic nedělalo a nikdo nás na zákrok nehnal, mandla mu sama splaskla (bral dlouhodobě aerius a IRS 19 sprej). Ach jo, a teď nás hnali na vytržení v podstatě hned.....

Ale jo, už jsem s tím celkem smířená....

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 1+2= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.