No protože se mám ráda a chci mít to nejlepší, tedy fajn životní pocit bez pochybování, sebeobviňování, toužení po něčem, co je nesmyslné a prchavé.
A taky mám celý život dost dobrý vhled do mužského světa díky spoustě blízkých kámošů, takže vidím ten propasný kontrast mezi tím, jak úlety prožívaj chlapi a jak ty bláhové zamilované ženské. (nepočítám v to sexuální sportovkyně, které jsou trapné samy o sobě)
Kdybych to měla shrnout, ptž mám ráda sex, sebe a svého manžela.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.