Dceři jako miminku brali krev mnohokrát - jak z ručičky, tak z hlavičky. Byla jsem ráda, že se o ní starají a zjišťují se aktuální výsledky a dle toho se může upravit léčba. Samozřejmě jsem to nesla těžce (ono ani ty hormony na klidu moc nepřidají), ale je třeba to brát jako realitu. Při jednom odběru jí v laboratoři z ručičky tak dlouho "ždímali" krev a stejně nepřišli všechny výsledky, protože krve bylo málo. Příště jsem byla ráda, že nabrali z hlavičky, protože to bylo stokrát rychlejší.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.