Ještě jsem nikde nepracovala. Školu jsem přerušila a následně pokračovala souběžně s péčí o nedonošeného, následně postiženého syna. Studovala jsem střední zdravotnickou školu. Byla jsem poslední ročník, kdy se ještě končilo jako zdravotní sestra. Přerušením a přechodem na dálkové studium je ze mě zdravotnický asistent. Což je práce velmi špatně placená a sama bych si jí určitě nezvolila. Měla jsem v plánu, že si udělám nástavbu, jakmile budou děti ve školkách a já budu mít čas na učení.
Momentálně je péče o ně dost náročná. Před den nespí a v noci usínají okolo půlnoci, kdy jsem tuhá i já. Režim se snažím neustále upravovat, ale je problém kluky sehrát. Jakmile mám doma jen jednoho daří se mi to lépe.
Nyní kvůli zhoršujícím se problémům s páteří nevím, co budu dělat. Přemýšlela jsem nad nějakým kurzem. Asi uvidím podle toho jestli se s těmi problémy dá ještě něco dělat. Musím se nějak dostat k doktorovi. Když jsem se nedávno objednala a měla konečně možnost jet, tak se mě chytil zánět dutin.