díky za odkazy...kouknu....no k této debatě nás vedl okamžik na dovolené, kdy se naše batole probudilo kolem 5h ranní...nečekaně...obvykle spí déle a odmítalo zůstat v postýlce, kterou hravě umí přelézt...v hotelovém pokoji bylo mnoho předmětů, cob y mohlo zdemolovat, pokud by rodiče nevstali též..a rodiče byli naprosto zničení..takže nás zachránil tento seriál..pustili jsme ho z přenosného DVD..no a při té příležitosti ho poslouchali..a po očku sledovali :) a v tom polospánku za hlasů těch potvor (jak jim pracovně říkáme) se rozvinala debata..já např. tvrdila, že je to opravdová tráva..manžel, že umělá, že takovej trávník se nedá vypěstovat.....no a tak.....pobavili jsme se :) Jinak mám samozřejmě na mysli tu verzi, kde jsou lidi ne animaci..to ani nevím, že existuje....no a pak jsme se k tomu vrátili v okamžiku, kdy jsme to pouštěli mladšímu synovi v autě...manželovi to zpestřilo dlouhou cestu, vymýšlel, jak by, co natočil a co tím asi tak režisér zamýšlel.....ale že i v tom vysavači někdo vevnitř je, to tedy mi fakt překvapilo
. Až někdy budete náááhodou koukat, tak to zkuste sledovat z toho pohledu, jak se co natáčí a co je "doopravdy" a co jako a proč to, tak asi řežisér udělal...je to docela zajímavý (hlavně v 5 ráno
)