| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

To vis,ze jsem se bala,i jsem cetla problemy.Puvodne jsme mely jit do Krce,ale meli termin az v zari,a to ja po 8 letech nastupuju do prace,nechci hned marodit s malou,a kdyz jsme spocitaly,o kolik by prisel manzel plus 1500 za vykon,vyplatili se nam Modrany za 5000.Zavolala jsem tam ve ctvrtek,daly nas jako nahradniky,kdyby nekdo vypadl,a uz v pondeli nam volali,ze honem k dr pro potvrzeni,ze je schopna operace narkoze,a ve ctvrtek sla.
Sice tam nechtej predoperacni,ale ja ho nechala udelat pro muj klid.
Taky mi tam rilali,kdyby zacala tect tmava krev z pusy a z nosu,okamzite volat.Radsi jsem na to nemyslela.

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 8-7= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.