| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

Díky za reakci a za inspiraci. Musím se přiznat, že do Lidlu jsem vůbec nechodila, ale pak mi ho jedna kamarádka poradila, že mají kvalitní šunku. Zdá se mi, že si na něho budu muset opravit názor. A díky vašim příspěvkům si plánuji udělat takovou "mapu", co ve kterém obchodě můžu koupit kvalitního. Nemyslím si, že bych jezdila každý den po městě a projezdila spoustu obchodů a benzínu. Ale pokud bych měla cestu kolem některého obchodu, abych předem věděla, co se tam dá koupit kvalitního, nejlépe do zásoby.

Já už obecně v supermarketech nakupuji podstatně méně - od sedláka ve vedlejší vesnici, kam chodím pěšky, kupuji kromě mléka a tvarohu také brambory, přebytky zeleniny, domácí zabíjačku a tento týden bude mít pro mě připravené i kačeny. Vajíčka mám od jednoho souseda, biobedýnku si kupuji blízko mého zaměstnání a spolu s pár přáteli si jezsíme 1x za měsíc pro bio maso na jednu farmu a o náklady na dopravu se podělíme.

Přesto je ještě spousta věcí, které je občas potřeba koupit a nevěděla jsem kde. Například občas uzeniny, mléčné výrobky, pochutiny, sladkosti pro děti i pro nás dospělé,..... Všem za rady děkuji.

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 3-2= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.