| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

Je několik důvodů, proč miluji svého muže. Je spousta důvodů, proč ho zabít hned po ránu. Např: Doma nic nedělá, nechci to po něm, ale mohl by přestat pindat, že to dělám blbě. Po výměně kotle( rozbourání půlky koupelny) před měsícem, není stále domalováno. Prostě tom tam je jak to nechali zedníci. Já jsem mu už tedy vyndala barvu a štětky, ale asi se do toho budu muset pustit sama. Totéž dětský pokoj. Včera jsem ho poprosila, aby nanosil vodu do bazénku (cca 8 kýblů)... no a je to nutný? se mě zeptal... ne nutný to není....takže jsem to dělala sama..., neustále pracuje na PC, nebo jezdí po klientech. Což chápu, někdo vydělávat musí, ale nechápu, proč je problém zaplatit nájem včas, proč nemůžu koupit pořádný jídlo a pro sebe boty, který nutně potřebuju! Takže závěr: je pracovitý v zaměstnání, ale je mu to houby platný, stejně vydělává málo. Doma mi nepomáhá, ani nedělá takzvané mužské práce, i když ho poprosím, neudělá, nebo jen s odporem za měsíc... Jo a proč jsem s ním? je to pěknej chlap, máme dceru, a máme stejný smysl pro humor (ačkoli mě už dochází..). Jestli má rád on mě ta to si nejsem jistá, projevování emocí mu jde jen v negativním spektru....Takže co? Je tu někdo další, kdo má doma podobnýho magora? Co děláte pro to, abyste se nezbláznily,nezabily ho?

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 6-6= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.