Přidat odpověď
Vendysko, co ti na to mam rict. Jsou dobri psychologove a spatni psycholove. Stejne jako dobri a spatni kuchari, kadernici, doktori.
Opravdu si zajdi do IC nebo BKB nebo rosy, oni maji kontakty na psychology, kteri se na obeti specializuji. Pro obeti domaciho nasili jsou nektere formy terapii dokonce naprosto nevhodne, takze je treba takoveto veci znat.
A jak rikaji ostatni, chapu, ze do sveho vztahu nechces nikoho zatahovat. U mne z rodiny to nevedel nikdo,stydela jsem se. Ovsem od toho jsou nejlepsi kamaradky, takove, co ti proste pomuzou, protoze to potrebujes ty. TO, ze ti partner ublizuje, proti tobe kamaradi neotoci. Naopak, hezky ti ho pomohou znechutit (a uvidis, jake to je, kdyz ti ho nekdo popise v realnem svetle - budes chut ho branit a za par let si na to vzpomenes a nebudes verit, co jsi to vlastne rikala)
Dam ti priklad: ja jsem po rozvodu s domacim nasilnikem brecela (specializovane) psycholozce, jak je mi ho lito, ze jsem ho nechala doma samotneho, ze jsem se odstehovala, ze on si ani neumi sam vyprat....realita byla takova, ze kdyz jsem se do bytu vratila se svymi kamaradkami, ktere mi pomahaly balit me veci, nase postel byla plna pouzitych kondomu....smutno mu ocividne nebylo...
Předchozí