Jméno není jen kapka v moři, jméno je velice zásadní věc v životě člověka. Já jsem třeba hrozně ráda zpívala, ale vyhýbala jsem se situacím, kdy bych měla jít na pódium a představit se. Prostě jsem nerada poutala pozornost. A jak jsem psala - útočili i dospělí. Oproti dnešku jsem nebyla moc průbojná, takže jsem se k tomu rozhodně nestavěla stylem "problém mají oni". To jméno jsem nesnášela. Pak mi třeba bylo líto, že jsem se do nějaké soutěže nepřihlásila...každý je prostě jiný. Originální může být dítě i jinak, je mnoho možností, jak toho docílit.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.