Lassie, asi to fakt vidím jinak. Zvolila jsem třeba pro porod v ČR volbu spíše výjimečnou a přesto jsem s tím vlastně ani v té společnosti neměla problém. Přežila jsem celkem bez jizev i to, že jsem celou základní školu byla velmi jiná než okolí - bylo mi to líto, ale nikdy mě nenapadlo, že bych se měla přizpůsobit. Věřím, že i moje děti si dovedou postupně ustát volby, které nejsou až tak běžné.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.