| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

Zuzana-to mi se líbilo už hodně dávno a manžel nebyl proti(bylo to první těhotenství, byť jsme si to nenechali říct)jsem cítila že to bude holka a klučičí jsem trochu odbyla a nějak jsme vybrali jméno Ondřej,naštěstí to byla Zuzanka.

Tobiáš-toto jméno neprošlo v prvním těhotenství a jelikož jsme si to nechali říct to už mi nedalo tak jsem vymýšlela převážně klučičí a pořád jsem nevěděla jaké,tak jsem nemusela manžela moc přemlouvat a nakonec souhlasil ~m~ máme typicky německé přijmení ,které se k tomu hodí.Holka pokud by to nebyl kluk měla být Marie to částečně vymyslela dcera,měla panenku které říkala maruška.A nám se to líbilo a svátek by měli v jeden den tak nebo tak.Kdyby tenkrát neprošel ten tobiáš tak jsem měla v záloze Lukáše ten by prošel,ale jsem ráda že je to tobík ve vesnici byl první Tobiáš .Dcera měla v té době ve školce dokonce 3 Lukáše

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 6-4= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.