| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

Ahoj Kozajdo,

předně se tě chci zeptat - jak jste dopadli??? Jeli jste včera se synem na pohotovost?? Tak jak je na tom, co vám řekli atd. atd.?????

Protože tohle téma mě nesmírně zajímá, tak jsem přečetla všechny příspěvky.

Velice souhlasím s INSULOU a NIKATIN, holky vystihly jste to velice přesně~R^

LUCKO 12,

velice by mě zajímaly tvoje vlastní zkušenosti s tvými dětmi - kolik jich máš a chodily do školky?? Nebo nechodily?? Nebo chodily a byly tak nemocné, žes nechodila do práce a byla s nimi doma až do školy??? Nebo spadaly do té třetí - nejlepší - kategorie - zdravé dítě ve školce???~;) V žádném tvém příspěvku jsem to nenašla, pokud jsi to psala, tak se omlouvám, že se ptám, ale některé tvoje rozumy zakladatelka opravdu nepotřebuje, fakt že ne~;), to mi můžeš věřit.

Ještě dodám - psalas, že děti, které nastoupí v září, tak marodí hned ze začátku v zimě a pak na jaře jsou dobrý. OMYL!!! Každé dítě je jiné. Můj synek taky nastoupil v září, do POLOVINY LEDNA byl ÚPLNĚ ZDRAVÝ, všichni jsme zírali, že to tak zvládá - a to chodil každý den i se spaním a od pollviny ledna se to s ním táhne a teď měl - bohužel během 2 měsíců troje antibiotika a to je léto, slunko.....

Kozajdo,

to chce klid~;).
Celkem nedávno (v polovině června) jsem tu taky zakládala diskuzi - velice podobnou, taky že nezabíraly antibiotika a měla jsem stejný pocit, že se před některými pisatelkami (nebudu jmenovat) musím obhajovat....~;). To neřeš...

Hodně tu píšete, že po atb. je dítě oslabené a že i když je i týden doma bez kolektivu po dobrání, takže za pár dnů ve školce chytne opět jinou nemoc....Ano, synek byl dokonce 14 dnů po dobrání jedněch atb. doma a já už doma zadarmo, aby byl co nejvíc zotavený a stejně byl po týdnu docházky opět doma s angínou....

JENOMŽE - každé dítě je opravdu jiné: Můj starší syn býval ve školce taky nemocný, taky míval téměř vždy antibiotika a já jsem ho dala třeba 2 nebo 3 dny po dobrání do školky (tenkrát jsem ani nevěděla, že se mají brát ty probiotika, neměla jsem vůbec žádné zkušenosti), NIC nechytnul a byl ve školce normálně zdravý třeba i 2 měsíce, než ho skolila jiná nemoc. Takže obecně s tím nesouhlasím, že po atb. je dítě tak oslabené, že hned chytne něco dalšího - prostě některé dítě ano, jiné ne~j~.

KOZAJDO -
chce to opravdu čas....s tím souhlasím stoprocentně a i já se k tomu přikláním u toho mého mladšího syna, který je teď už 4. týden doma. Protože pracuju, tak musí od příštího pondělka ještě na 14 dnů do školky, doufám, že tam vydrží zdravý.....Ale u tebe je situace jiná, seš ještě s mladším doma - snaž se, aby byl synek teď v létě co nejvíc v pohodě, co nejvíc si odpočinul, nabral sil....já to udělám tak, že od poloviny srpna mu už budu dávat preventan junior (tak jako vloni - mám s tím dobrou zkušenost), echinaceu (tu synek bere už od dubna s přestávkami), chci mu koupit Multivitamol štávu od Dr.Theisse (je tam i železo - a to je důležité velice v boji proti nemocem).

Nakonec se omlouvám za román~3~

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 9-2= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.