Ahoj i já gratuluju! Mě to čeká přesně měsíc po tobě! Jsem na to zvědavá, bude to taky třetí císař a třetí kluk! Jen chci epidurál-a hlavně lokace-jsme v Německu a tady není zvykem žádná Jip-jen 2 hoďky po tě kontrolují pak na svůj pokoj a rovnou mimi k tobě-můžeš si říct, když jsi unavená a mimi si sestry vezmou. Manža může být se mnou na sále, po ošetření mimi, když mě budou dávat dohromady, tak mimi bude prý už u manžela s místní hebamme-tak jsem na to teda zvědavá! Dám vědět.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.