Jasně, že zvládneš, není to nic těžkého. Kdyby se mělo škrábat a štukovat, tak na to bych si netroufla, ale na malování válečkem klidně.
Mám dva malé "pomocníky" a válečkem maluju bez problému, docela mě to i baví. Dětem jsem koupila malinké válečky, takže mi "šmudlají" stěnu dole a já to po nich jen opravuji. Na strop a vyšší místa mám teleskopickou tyč, takže nelezu ani po štaflích.
Doporučuju hlavně všechno přikrýt, protože úklid je pro mě horší než vlastní malování.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.