| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

Chtěla jsem se ti podívat, ale nějak nemůžu naslepo najít návod, kde jsou ty modely popsané (asi je v ložnici a tam spí dcera, tak nechci moc kramařit). Mám půjčený dvoulůžkový a těžký je jak kráva, těžké je ale i jen to jedno lůžko. Každopádně pošta (PPL,...) ti dneska snad přepraví všechno. No, mám ho půl roku a ještě jsem nedosáhla takové zručnosti, abych upletla jediný kousek, ale tak možná jsem extrémní dřevo ~d~. Když už přijdu na to, jak to tam namotat, je to moc volné a utíkají oči, pak zase moc napevno a jde to ztuha, pak jsem ulomila jazýček a stroj pět mesíců čekal, až mu muž vymění jehlu... teďko teda vyměnil, namazal (což dost pomohlo) a já tu a tam provedu další pokus :-). Zkoušela jsem nejdřív merino, to je ale takové třepivé silnější vlákno, teď zkouším bambus, třepí se taky, ale je to lepší, nejlepší asi byla bavlna, ale to jsem měla jen zbytky na pokusy. Jo a pletu stejně jen na jednom lůžku, mně se vzory nelíbí a na studium toho, jak se plete dokulata apod., nějak nemám dost trpělivosti.

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 8-7= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.