| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

Tak toto je neuvěřitelné. Jak jsem dostala ten euphylin, tak v kombinaci s atb "fungoval" ok (v letáku je i napsáno, že atb posilují účinky euph.). jenže jsem dobrala atb, a od té doby 2x1 tbl euph. nestačí. zase na mě šly dušnosti, noc jsem přestála tak tak.
ráno jsem volala dr, co a jak.
1) dala mi 1-0-1 euphylinu 100, podle letáku mám brát cca 550mg denně, tedy jsem byla silně ploddávkovaná (v noci sjem nespala, jen půl hodiny, tak jsem studovala kde co, abych se soustředila na něco jiného), to jsem řekla dr ne ona mě a poporsoila jsem o schválení zvýšení dávky 2-0-2. protože má strach z každé daalší noci.
2) dr se mě ptala, proč jsem si nestřikla ecobac. já že není na okamžitý účínek, ale že podle letáčku zabírá až po týdnu, doslova je to psané: "[7:50:17] ssnooopy1: Účinek přípravku se rozvýjí obvykle v průběhu jendo týdne, a proto přípravek není použitelný pro léčbu akutního astmatického záchvatu." ona mi pořád tvrdila, že ne, že to je i pro okamžitý zásah. v letáčku se píše, že se někdy může objevit dušnost. kdybych měla navíc dušnost, k tomu, že jsem už skoro nemohla ani dýchat, tak fakt nevím.
3) říkala mi, i v pondělí, jak jsem bylaa na kontrole, že to je ASI alergie, předepsala nová homeo a nenapsala vůůůbec žádnou doporučenku na alergologii (když už si myslela, že to je opravdu ta alergie....).
4) jak jsem volala dneska, tak se čílila, že jsem si nevzala ty kuličky homeo proti alergii, že by mi to v noci určitě pomohlo. tak jsem ji řekla, že nebudu brát něco, když ani nevím, jestli alergii mám, nemám ani doporučenku na alergologii, nic.
5) zeptaloa se nakonec, co vlastně tedy chci, jestli nová homeo nebo doporučenku na plicní. chňapla jsem po toé nabídce na plciní samozřejmě a hned se objednala.

na doporučence na plciní, kde je chybná pojišťovna, která už 8 let neexistuje, a kterou jsem hlásila nejméně stokrát, a špatné profese, a chybné adresy (spojené čp. a or. č. do jednoho bez lomítka, takže vyjde manumero). se píše prosím pěkně:

V mládí opkaovné záchvaty (že si toho všimla až tedˇ...), nyní mnoho let bez obtíží. Před 10 dny nachlazená dostala bronchitidu (JÁ JSEM NIKDY NETVRDILA NIKDY!!!!!!!!!!!!! ŽE BYCH SE NACHLADILA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!), kterou odmítla léčit ATB (COŽE?????????????????????????????????????????????????? kdo byl další den pro ATB?????????????? mám ještě obal-prázdnou krabičku!!!!!!), pouze homeopatika (!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!). Před 4 dny noční záchvat dušnosti (ČTYŘMI???????????????????????????? minulá středa je ČTYŘI dny??????????????????????) ošetřena LSP po Syntophyllinu okamžitá úleva, dnes v noci opět záchvat. Prosím proto o odborné vyšetření.

Kde je její "je to alergie"????? To snad není možné, jsem tak vzteklá, že to není možné!!! Doprčic já viděla už z nedostatku dýchání všechno kolem sebe bíle, a ona mi ráno poví, že to je alergie, že mám vzít homeopatika nebo Ecobec (!!!!!!!!!!!!!) a do doporučenky napíše něco jiného a já jsem za totálního vola. Pokud někdo víte o dobré/m dr v ově,dejte vědět, toto je už příliš.

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 6-6= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Komerční sdělení

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.