No, když vemu, co nakonec zůstalo doma po všech různých nákupech, tak moje aktuální výbava vypadá takhe:
10x BabyLucy bambus XS-S
10x BabyLucy organic XS-S
10x Kikko bambusové čtvercovky
6x Kushies Lite 4-5kg
3x Thirthies PUL kaťata (2x XS, 1x S) cca 1000
1x Bummies S 310
Separačky nepoužívám. Na dnešní ceny pro tu počáteční v nových plenkách by byly něco pod deset tisíc a nejspíš bys to vůbec neužila. Ale syn byl děsná žížala a pidiplenky klidně mohl nosit jako vkusné bokovky ještě ve dvou letech. První dcera byla malé miminko a druhá dcera je pidimiminko co má v půl roce pět kilo. Synovi jsem kupovala rovnou L, protože malé plenky prostě na jeho nálože nestačily. Pidivelikosti jsem kupovala až dceři a vydržey jí do půl roku. Druhá dcera je ještě nějaký ten měsíc, pokud se nepokusí o nějaký růst, ještě ponosí.
Kupovala jsem i vícevrstevné, ale používám je spíš pod zadek, když se mimina rozvalují nahatá
Jejich zadky se moc nesnášely s vazbou toho hadru. Prostě jsou hrubší.
Kalhotovky Popoliny kromě One Size dělaly z drobných dětí mravence.
TotsBots se většinou při praní odrbaly, takže co zůstalo, šlo do světa.
Mám sice AIO plenky, aktuálně se tu potulují PopIn, Mummys Touch, Kushies, P´TITE PRAIRIE a pak pár kousků dalších značek, ale Mummiesky a Kushies jsou na noc pro citlivé zadky nepohodlné a PopIn to ani u našeho pididítka prostě nedají. Pokud budeš chtít jít do některé z AIO sad, tak si kup jednu dvě na test.
Velkou výbavu (M-XL) mám především z Baby Lucy bambus, nějaké organic, fůru Kushies Lite a Mummys Touch, P´TITE PRAIRIE, one size Popoliny, ale ty šly pomaličku do světa, a na noc Bum hugger. A pak se tu stále toulají experimentální kousky, které až vyhmátnu, tak je zase pošlu dál. Jako svrchňáky pak vlňáky. Kolik na experimentech proteklo u větších velikostí peněz netuším
Po všech těch zkušenostech být tebou koupím do začátku kvalitní čtvercovky a slušné PUL kalhotky a počkám, co bude dítko potřebovat.