Asi už tu bylo řečeno opravdu všechno, tak to doplním jen osobní zkušenost
Do sady bych taky nešla.
Vázačky používáme stále (15 měsíců) i když máme doma ten "hadí ocásek" jak tu bylo řečeno, sice ja zavázání do nich občas boj, ale na noc mi sedí nejvíc s 1čč a 1vv, přes to vlňáky, to pojme vše i naší mega čůrací holčičky
někdy hodím místo čč nebo vv Ikea ručník a to mi přijde že saje ještě víc
Přes den dávám nejčastěji Pop-in, ale s origo vkládačkama teď už spíš jen na ven, doma do nich nacpu na rovný sklad cokoliv je po ruce, čč, vv, jiné vkládačky nebo také zmiňovaný ručníček
Je fakt, že ty Ikea ručníčky používám hodně a při ceně 5kč/ks mi výrazně ušetřili výdaje při látkování
Na noc mám 2 navlíkací vlňáky, zatím mi to takto při střídání stačilo, ale je fakt, že když byla menší, tak jsem na noc dala i něco jiného a teď jí stačí 1 plena na celou noc, tak neperu oboje vlňáky najednou a za ten den a půl mi uschnou v pohodě. 3 by tedy měli fakt stačit
Udělala jsem si vlňáky i háčkované se zapínáním na knoflíčky či patentky a maximální spokojenost
krásně do nich jde opět cokoliv na rovný sklad
a stran neprotečení/provlhnutí jsou pro nás ty NEJ
Používám třeba i nepopulární Sketchky, koupila jsem je na Aukru nové za 140-180 (mám troje), vyhovují mi když jdeme k dr. přijdou mi jednodušší než třeba ty pop-iny a nemotají se mi tam sucháče (jsem nemotora a vždy se někam přilepím
) Je teda fakt že toho moc nepojmou a brzy "protečou", tak je nejde dát když jdeš někam na půl dne nebo jako noční. Teď se snažíme odnočníkovat a jsem spokojená s jejich užíváním místo tréninkových kalhotek a pořizovací cena byla díky nákupu na aukru oproti kalhotkám krásná
a využila/využiji je víc, jdou totiž dobře natáhnout jako kalhotky když se nechají zapnuté.
Co třeba naopak mně nevyhovovalo byly svrchňáky od Bambino-mio, malá měla hubené nožky a teklo jí to všude kolem, na rovný sklad mi čůrala i kakala fakt moc a vázačky ani sklad na novoše z čč mi do nich moc nacpat nešli a vždy mi to kolem nožiček koukalo ven