Za mě - vázačky Disana jsou super na novoška - používala jsem je tak do 2 měsíců - pouze s obyč. čtvercovkami - bez svrchňáčků - nebyly třeba, nepřečůral to. Úžasně seděly kolem nožiček a nikde netlačily. U staršího mi přišly nepraktické, protože bylo třeba nasazovat ještě kalhotky. Pastelky se mi zdají málo savé, musím do nich dávat ještě vložku. Já jsem spokojená s Popolinami - které mají upravený vnitřek tak, aby prdelka byla v suchu v kombinaci s obyč. čtvercovkami - rychle schnou, a 2-3 ks nočních plen - mám Ellaś House z konopí - fakt hodně savé s flísem uvnitř= suchá prdelka v noci. Kusově mi to stačí asi tak: 40 ks čtvercovek + 3 svrchňáky 15 ks popolin + 3 svrchňáky 3 ks nočních plen, je to tak akorát - peru co 2 dny, jinak to příšerně smrdí... + balík pamprsek v zásobě, hlídačky odmítají látkovat.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.