Pearl, to budou nejspíš fakt Pop-Inky. Myslím, že to není špatná volba. Zákaznice jsou s nima vetšinou spokojené. Sada těch dvaceti plen by ti měla bohatě stačit, pokud bys chtěla jen tyto plenky. Někomu vyhovuje právě to, že je s AIO jednoduchá manipulace, hlavně při cestování. Sama ale s nima zkušenost nemám, neměla jsem ani jednu plenku vše v jednom. Ráda jsem si plenky skládala a kombinovala podle situace a potřeby.
Zavazovačky Disana a Baby Idea (Hemp Hour Strap) byly u nás jedničky. Vycpeš si je čím chceš - čtvercovky, různé vkládačky, případně vícevrstvé plenky.
Pastelky Haipa Daipa jsem měla moc ráda, s vkládačkou nebo čtvercovkou super. Pořizovala jsem si plenky postupně. Ještě můžu vřele doporučit kalhotkové plenky Baby Lucy.
Ze svrchních mám zkušenost jen s kalhotkama Thirsties a dobrou, pak už jsme jeli jen v pletených vlňáčcích.
Samozřejmě něco jiného je, když si můžeš přijít plenky osahat a nakoupit po kouskách přímo v kamenné prodejně nebo si je kupuješ přes internet. Tam by tě zase postupné nakupování přišlo dráž kvůli poštovnému.
Každému vyhovuje něco jiného. Pokud si chceš plenky nakombinovat, pořiď si třeba tu menší sadu Pop-In s deseti nebo pěti plenkama.
Neboj, myslím, že i chlap do toho spadne stejně jako ty a bude si brát plenky, které vyhovují jemu a třeba si bude i sám skládat novorozenecký sklad (u nás to tak bylo
). Ono to asi zpočátku každému přijde divoké, jak je toho tolik na výběr, ale za chvilku ti to nepřijde.