| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

Mám augmentin, 1 x co 12 hodin. Jen nemůžu dýcht. dr říkala, že toto potrvá týden. jenže týden nemůžu, v pondělí mám poslední zkoušky, které se nedají odložit, a v pátek musím do práce. Na zdejší pohotovosti bych radši moc neriskovala, mám velmi špatné zkušenosti. Toto "nedýchání" mám nonstop, od té neděle, pondělí, ne až teď. Dnes při odemykání dveří jsem myslela, že jsem nechala klíče dole u hlavních dveří (vracela jsem se ze školky ráno) a představa, že bych měla sjet výtahem, sejít 8 schodů dolů a zase 8 schodů nahoru a výtahem zpět mě vyděsila tak, že jsem měla sto chutí si jen sednout na schody a prostě tam sedět a utábořit se tam. naštěstí jsem klíče našla. jinak bych fakt raději stanovala na schodech. jakákoliv fyzická aktivita je pro mě nemyslitelná. nevím, jak to zvládnu v pátek, nemůžu mít neschopenku. co ještě spolknout, aby se mi ulevilo?

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 3-2= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Komerční sdělení

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.