Přidat odpověď
Protože můj 5ti měsíční syn má stejný problém jako většina zde diskutujících,rozhodl jsem se s Vámi podělit o některé názory, typy a zkošenosti-po několikerých návštěvách u pediatrů a dermatologů,jsem také dostal tip na paní Česákovou z obce Řenče u Přeštic,je zajímavé,že já přeštičák, jsem se o ni dozvěděl až z této diskuse.Pochopitelně jsem znal "bábu radnickou",tak jsem zajel osobně i za její pokračovatelkou, paní Česákovou.Tato vitální drobná stařenka mě přijala velmi laskavě(a určitě to nepředstírala) a po 10ti minutové debatě a prohlídce mého syna mě předepsala mastičku na AE. Po 3 dnech je klid, i chování mého syna se vrátilo do absolutní pohody a jako návdavkem jsme dostali ještě kojenecký čaj z receptury báby radnické.
Když jsem,ale paní Česákové řekl o obsažených kortikoidech v její mastičce, tak věřte,že "skákala 3 metry vysoko" a já zapochyboval, že by tato stařenka běhala každý týden do lékárny pro laboratorně vyrobený Flucinar a Pytiol.Mám Vás pane Martine "pozdravovat", ale protože mám nějaké možnosti, tak se pokusím také zjistit složení mastičky. S pozdravem Marek
Předchozí