Vysvětlím blíže-před časem jsem podávala žalobu na prokázání otcovství a návrh na výživné,otcovství se potvrdilo,syn byl svěřen do péče mě,výživné na dítě ještě není dořešené,další jednání stanoveno na srpen.Nyní když se potvrdilo otcovství,budu podávat návrh na výživné na neprovdanou matku.Je nutné žádost podat samostatně,nebo to můžu"přilepit" k té předchozí žádosti,a poslat pod jednacím číslem předchozího návrhu jako nějakou doplňující žádost nebo návrh?Jde mi o to jestli je možné toto řešit v rámci jednoho stání,nebo budu muset k soudu extra kvůli výživnému na matku.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.