| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

Pippi nechávala jsem si je sundat jednou s tím, že končím a nechám vlastní nehty, problém jsem neměla žádný... a po pár dnech se vrátila opět k akrylu - já mám ze svých nehtů prostě fobii, nejsou hezké, krátké, třepí se a hlavně jsou ostré, takže se bojím, že poškrábu malinkou dceru při běžné péči o ni...
nenechávám si dělat drápy, jen krátké s francií...
ano, používají el. brusku, ale nikdy mě to nebolelo, nikdy mě neřízly ani nic podobného - to spíš naopak když jsem chodila na klasiku gel k nehtařce, tak se několikrát stalo, že jí sjel pilník a řízla mě tím pilníkem těsně vedle nehtu a to opravdu bolí a ani nevypadá hezky ,když má člověk sice pěkný nehty a okolo se mu hojí stroupky po pilníku ~d~
a je jasný, že když se narušuje ta vrchní vrstva nehtu - aby jak lak tak akryl držely, tak ten nehet je porušený... ale nějak výrazný zásah nebo poškození jsem fakt nezaznamenala...
ale jak říkám, je to o studiu, kam člověk chodí, co chodím já jsou vstřícní, ochotní, je tam čisto a opravdu dbají na hygienu...

Za mě prostě spokojenost.

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 3-2= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.