Přidat odpověď
ahoj,
k vietnamcům na nehtíky už chodím docela dlouho a jsem spokojená... chodím do salonu na Praze 4.
Mají tam čisto a hlavně dbají na zásady hygieny - desinfekce aj.
Jsem opravdu spokojená, jen nedělají gelové nehty, ale akrylové (jen navrch dávají tenkou vrstvičku gelu kvůli lesku) - dříve jsem chodila na gelové a ty mi moc nedrží, s akrylem jsem maximálně spokojená. Vydrží opravdu úplně všechno - běžné domácí práce, ale i rýpání se v záhonech aj.
Nechávám si dělat klasickou francouzskou manikůru, nehty vypadají přirozeně, žádné kopáče, tenké hezké a hlavně upravené! údržba není potřeba naprosto žádná... jinak i laky teda na nich drží líp, ale lakovala jsem si nehtíky snad jen jednou, mám ráda čistou klasiku...
Platím cca. 300-400,- podle toho jakou mají zrovna akci... s lakováním a malůvkami třeba by to bylo víc.
Jinak na doplnění chodím tak jednou za měsíc, občas i za 6 týdnů (to je pak, ale při pohledu zblízka vidět jak to odrůstá)- holt malé děti a žádné hlídání, Časově je to tak na hodinku času.
Ale vím, že třeba kamarádka u nich spokojená nebyla... záleží asi jak který salon...
Předchozí