No pak nevím, to by tam musela asi chodit denně, že. V tom případě bych asi nabídla částku 400 za velký úklid a 100 kč za každodenní hodinovou návštěvu. Co se toho nákupu týče, asi bych platila zvlášť. Nevím, jestli budeš potřebovat nakupovat denně a nebo jednou týdně ... A nebo návštěva jednou za dva dny za 100 Kč a jednou týdně velký úklid 400 plus ten nákup. Já si spíš říkám, jestli by se mi chtělo denně k někomu docházet, jednou za dva dny by to asi bylo lepší.
U nás doma by se mi taky líbilo, kdyby paní přišla dvakrát týdně, ale nemá čas. :-(
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.