Dnes jsme ji měli k obědu, mňam, všichni ji máme rádi. Nejlepší chuť je, když se pohanka propláchne vodou a nasucho opraží. když zrnka jakoby odskakují, zalije se vroucí vodou, přidá se koření (bobkový list, nějaká vegeta, celá cibule...) povaří, vypne, nechá dojít. Běžně ji jíme k čemukoliv, asi jako rýži.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.