| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

Já mám nejraději tu holešovickou prodejnu.
Jo, a na hlavní (Horákové) je hned u Kamenický Bytový textil, kde občas mají i zajímavé nebytové věci a hlavně tam mají alespoň nějakou galanterku - to u Mráze skoro nic.

Ten Mráz v Sázavské má řekla bych větší výběr než Holešovice, ale vždycky jsem tam narazila na ukrutně protivné prodavačky, narozdíl od Holešovic.

Další dobrá prodejna látek je v Krakovské - ta, co patří k Domu módy. Jsou tam dvě prodejny vedle sebe, každá má část sortimentu.

Flextex vnímám já sama jako dost hroznou umělohmotnou hadrárnu, ale třeba se tam něco pěkného najít dá.

Další prodejna látek je na Štefánikově, cca u tram. Arbesovo náměstí. Opět se myslím jmenuje Bytový textil, ale mají i jiné látky.

V Jeruzalémské je luxusní prodejna, nádherné látky, ale za drsné ceny.

Pokud bys sháněla látky z přírodního hedvábí, tak doporučuju Sartor - sice nemají prodejnu, jen e-shop, ale dá se s nimi domluvit, že se na látku dojdeš podívat do skladu - v takové vilce ve Střešovicích.

Pak nad Jiřákem v lucemburské je prodejna Evi látky, taky se tam dá najít občas něco zajímavého.

Bohužel metráž v Máji a v Kotvě už je minulost - v Máji myslím něco málo zůstalo, v kotvě už není nic.

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 1+1+1= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.