| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

Ahoj,

u prvního dítka mě ultrazvukovali od 28tt ob den. Odvařená jsem z toho taky nebyla, ale měla jsem špatně vyživující placentu a tak ob den sledovali prutoky a na toto to považuji za geniální věc, že jsem miminko donosila do 36tt a když už jsme se začali pohybovat na hraně, vyvolali mi porod. Otázka je jak by to dopadlo bez sledování. Protože zároveň s hraničníma prutokama se mi pobláznil i tlak a vše šlo fakt hopem. Během 10h jsem držela v náručí zdravé miminko (zatím to vypadá, že bude pravák:-) - ale tím nechci zesměšňovat studii, rozhodně). Třeba bych bez téch ultrazvuku nebyla tolik vystreslá a nemusela ležet od 28tt v nemocnici a tělo by upozornilo samo a nebo taky né. Já jsem za zdravé dítko vděčná a i tomu ultrazvuku a myslím, že k takovým účelum by se měl používat.

Druhé těhotenství jsem měla bezproblémové a gynekologa jsem taky požádala pouze o ty 3 duležité utz. On ho má v ordinaci a rád ho používá.

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 3+2= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.