mám pocit, že když příjdeš s opruzeninou u jednorázovky tak málo kdo látku doporučí (máš skvělou kožní! ) , ale jak příjdeš s opruzeninou s látkou tak každý vybafne, že je to jasně z látky. Synova dětská dr. látkové plenky nemohla vydýchat - řekla mi, že ještě zapláču jak budu chodit zoufale pro masti na opruzeniny. No syn na to prostě netrpěl, opruzený nebyl a ona od té doby neřekla ani popel.
Viděla bych to tak, že některé děti nesnesou látku, některé nesnesou jednorázovku ... nebyla bych striktní, že v látce se dítě neoprudí - oprudí, ale jak jsem psala - hojení je prostě v látce se správnými svrchňáčky rychlejší.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.