Ahoj, nečetla jsem ostatní reakce, tak budu možná jen opakovat. U staršího jsem skládala "na draka" (zkus vygooglit postup), spínala jsem to snappi sponkou. Nebo můžeš jenom skládat na třetiny a vložit do svrchňáků. Na to ale musíš mít svrchňáky, které to udržív poloze v jaké mají (např. Imse Vimse, nebo Bambino Mio, ale určitě jich bude víc.) Např. Haipa Daipa by nezasnapkovanou plínu moc na místě nedržely.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.