| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

Tak to u nás nebylo, spíš já to každému řekla z rodičů, aby byli tolerantní, oni sicu až v druhé třídě byli, ale v první byla musím říct chudák paní učitelka. U nás tak nějak nic moc nového, musím každému vysvětlovat, že nyní je učení na II.stupni doma povolené v pokusném ověřování a oni tvrdí, že to možné není a prý se nemůžu zůčastnit, jen nyní v SPC kam jsem volala mi řekla, že ve čtvrtek jede na monisterstvo školství a poptá se na podmínky. Paní učitelka navrhla, že by asi byla možná ještě nižší školní dotace na počet hodin v týdnu, v SPC mi řekli, že potřebují doporučení psychiatra a sice zatím mi to vždy napsala, ale říká, že neví čeho se to vysloveně týká a tak jak můžou to po ní chtít psát. Připadám si tedy hrozně je to jako od čerta k ďablu.

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 6-4= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.