Jasněnko
ano, já taky netvrdím, že si myslím, že to stopro jde. Spíš než podle typu škol si myslím, že to jde "pro někoho" a pro někoho ne. Kupříkladu když Verešová tuším? studovala ted si nejsem jistá jestli právo, nebo psychologii, tak mám pocit, že ten individuál měla...ony jsou celebrity občas sdílné..a právo a psychologie se podle mě na nestátních vysokých zatím studovat nedá
JINAK - je mi naprosto jasné, že pro vyučujícího je to další zátěž navíc. Taky je mi jasné, že tohle rozhodne nedávají každému a bez důvodu, rozhodně jsem taky nemyslela že bych to takhle praktikovala po celou dobu studia. Jen v KRIZI - na poslední semestr, dva, co bych třeba byla už v práci.
TAkže žádám pouze o faktické příspěvky k tématu, které mají co říct. Nikoliv o názory rýpalů typu Jasněnky.
Já rozhodně nejsem "mamina, která si myslí, že když vleze na VS, každý si z ní hned sedne na zadek".
a promiň, Jasněnko, vybírat si obor podle toho, aby šel výhradně studovat v sobotu...no nevím, to mi přijde srandovní. Obor se vybírá kvůli oboru samému a spousta oborů budto nejde studovat dálkově vůbec, nebo to vyučování není o víkendech.