| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

no, tak to buď ráda - podle mně je nejhorší varianta alergické mrně - hlavně psychicky, pro maminku i pro něj samotné...

já jsem klasický případ lékařsky nezvládnutného zápalu plic v dětství (3roky). Skončila jsem nakonec na 2 měsíce na kapačkách, naprosto se mi zhroutil imunitní systém - od té doby mám celoroční rýmy, teče mi z očí... tenkrát se ještě alrgie vůbec neřešili... řešila se jen ta rýma a opakujicí angíny - 2x jsem byla na mandlích (nosní i krční), ještě mi je vzali blbě, takže mám z toho dodnes problémy...

první alergické testy mi dělali až v 10-ti letech, kdy po vyndání krčních a nosních madlí jsem ještě v nemocnici dostala zánět plic - převezli mne na dětské a tehdy se mě poprvé zeptal dokrot na vizitě, jakouže mám vlastně tu rýmu - no vodnatou, jasně...tenkrát tam děsně sprdnul zbytek té "vizity" (byl to tak silný zážitek, že si to dodnes pamatuju) a šupem následovaly alergotesty - vyšla alergie na plísně, prach a roztoče - tzn. to, co je přítomno všude celý rok...

njn... na někom se to naučit museli...

Synka si tedy po zkušenostech v tomhle dost hlídám... on se není schopen dostat se sám ani z obyč. rýmy - pokud nechám ten hnus žlutej rozjet, můžu si být jistá, že za týden skončí na celkových ATB buď z angínou, nebo mu to sleze na průdušky... ~a~.

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 3-2= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.