| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

Ananto, já Marka nezavrhuju celkově, to vůbec ne. Jen mi přijde trochu úsměvné, že říká ženám, jak by se měly cítit, aniž by ženou kdy byl /možná tak v minulém životě/.
Podle mě ženství nebo mužství je naprosto nepřenositelná zkušenost. Co se týká mužského prožívání, organismu - žena se může spoustu věcí dohadovat, myslet, nicméně prohlásit, že jistě je to takhle, bych si nikdy coby žena netroufla.

Navíc právě jen žena je schopná posoudit, jak moc jsou často jeho ideály odtržené od normálního života. Určité typy žen si doopravdy vyčítají, že ten jejich porod byl nezvládnutý, at už ze strany personálu, nebo jich samých, protože podle Marka aj. měl probíhat takhle. Ergo to bylo něčí selhání. Skutečnost je taková, že ano, v některých případech to může proběhnout ideálně tak, jak Marek líčí, rozhodně ne ale v drtivé většině, jen chtěním té dotyčné.

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 9-2= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.