| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

Winky na mléko není třeba si nic nosit. Mají to přímo v EcoPetkách, po spotřebě se to jen sešlápne. Trvanlivost myslím, že 3 dny uvádějí. Delší trvanlivost to nemá. Pokud by mělo, tak už by tam byli další zásahy. Mléko je bez konzervačních přísad, pouze pasterované, nehomogenizované. Obsah tuku 3,6%. Já jsem teď v Praze a taky si pro něj chodím. Jezdí okolo nás v pondělí a taky v pátek, dneska to máme sice na tu jejich zastávku dál, ale půjdu si tam koupit mléko na víkend. Manžel má hroznou spotřebu do kafe. Kupuji i tvaroh, jarní sýr ten je výborný, občas jogurt. Já jsem spokojená. Cena za litr mléka 25 Kč, někdo řekne dost, ale já si jsem schopná za kvalitu připlatit. V obchodě kupuji akorát mléko v takových těch černobílých obalech, které je jako jedno z mála pouze pasterované. Pak bio mléko v láhvi a to je 3/4 litru za myslím 28 Kč. Před časem jsme bydleli v Maďarsku a tam jsme chodili pro mléko k zemědělci, který ho prodával ve vesnici a zbytek prodával dál. Mlíko bylo výborný a litr stál taky okolo 20 Kč.

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 1+1+1= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.