Ahoj Dojanko,
dneska se v lékárně zeptám na ten homeopatický sprej do nosu na podporu zmenšení nosní mandle, dám ti vědět, co jsem zjistila!!
S tím úklidem....no, tak já nebudu asi vyloženě případ jako tvoje sestřenice, ale že bych DENNĚ gruntovala, tj. vysávala, utírala prach apod. - tak to teda taky nedělám. Máme většinou koberce - vysávám tak 2x do týdne, postele převlíkám za 3 týdny....jako rozhodně že bych denně dělala nějaký úklid, to nedělám - taková zlatá střední cesta. A donedávna jsme měli doma i kocoura - v polovině dubna teda umřel, ale byl buď tady s náma nebo venku, takový ten polodomácí, ale nikdo z nás jsme na něj nebyli alergičtí....nebo jsem to aspoň nevypozorovala.
Mně se ještě do toho trhání moc nechce....přece jenom jak jsem psala - myslím, že na tom ještě není tak nejhůř...ještě bych tomu dala čas - nejlépe přes to léto, jak říkala dr. Já jsem to pochopila tak, že objednaný na zákrok být může, ale pokud se mandle třeba zmenší (prý 14 dní před zákrokem to bude dr. ještě kontrolovat), tak na to prostě nepůjde. Jako živím v sobě ještě naději.....každý říká něco jiného - někdo že všechno hned sedá na průdušky, někdo si to nemůže vynachválit, fakt nevím....
Ještě jdeme odpoledne za naší dětskou dr. kvůli papírům, tak se jí zeptám
Zatím ahoj