| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

Ahoj Dojanko,

tak až nakoukneš, tak ti píšu, jak jsme dopadli na tom ORL....

Prostě výsledek je pořád nejednoznačný....takovou tou kamerkou mu zkontrolovala nosní mandli (předtím měl v nosíku ty namočené tampony na znecitlivění - kontrolovala to nosem), výsledek je ten, že ji má zvětšenou (stupeň II. - III.; nevím, ovšem, na kolik stupňů se to počítá~d~), říkala, že ji má zvětšenou do poloviny těch zadních nosních dírek. A že tak, jak to teď vidí, tak by doporučila nosní mandli vyndat....Pak jsme se dohadovali, co a jak - já mám pocit, že každý doktor by poradil něco jiného a navíc ta mandle zase dorůstá, takže fakt nevím.

Protože na zákrok bychom šli do Dětské nem. v Brně, kde jsou objednací lhůty 3 měsíce, tak nakonec jsme se dohodli tak, že ho objednám (termín bychom měli na září), ale teď to budeme sledovat, jak se bude vyvíjet - říkala, že teď, když už bude teplo, potom prázdniny a navíc ten malý se stále vyvíjí, roste, mění se jeho konstituce i v těch dutinách, tak je možné, že nakonec na zákrok nepůjde~d~; že přes léto nemocný nebude

Prý - pokud by ho ty rýmy a bolesti uší trápily i teď v tomto období, a i když nebude v kolektivu - tak prostě je to na vyndání...

Ještě jsem se zmínila o alergologii - jestli tam jít na vyšetření, to dr. jakoby pokrčila rameny, že můžeme, že je to na nás - takže s tímhle mi teda moc neporadila~a~ No, objednat ho můžu - za to nic nedám, že...a navíc to lze i bez doporučení dětské dr.

Takže bych tak nejradši založila diskuzi na téma "Trhat nebo netrhat nosní mandli??" Ale opravdu každý řekne něco jiného.....

Zítra jdeme k naší dětské dr. - s papíry a na ukončení OČR, od pondělka jdu do práce a malý do školky a zeptám se i jí na názor, jak to s tím trháním mandle vidí...

A co dcerka? Už je dneska lepší?

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 3-2= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.