| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

Fialovko, ano. V dnešní době jsme se do ničeho nehrnuli, ač jsme třeba sebevíc chtěli. Chtěli jsme mít před založením rodiny něco našetřeno, chtěli jsme mít zázemí, jistotu bydlení i práce. To vše se nám splnilo. Pravda, nebylo to po třech měsících, ale po pěti letech. A jak tak koukám kolem sebe, zdá se mi to velmi rozumné. Za těch pět let jsme prošli mnoha situacemi, ve kterých jsem mohla poznat, jaký muž opravdu je. Dá se toto říct i po třech měsících?

Píšu, že nechci kopat! Chápu, že teď Bin není do smíchu! Nicménně se to zkrátka dalo čekat.

A ano, může se to stát i po 10ti letech manželství, to nepopírám. Takový je prostě život. Rozdíl je v tom, že já budu mít zázemí, budu mít něco našetřeno, budu mít kde bydlet a po těch letech s mužem i mohu očekávat jak zhruba by se zachoval. Bin má akorát tak dluhy kam se podívá, nemá kde bydlet, poněvadž pronájem sama neutáhne a chlapa, který se chová jako k-kot.

Tolik za mě. Nemyslím, že můj názor je nějak útočný či kopající. Jen to celé shrnuji jako velmi nešťastné a nerozumné.

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 6-4= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.