| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

Gerberko, ty Bendovy kapky jsou atb-kapky s framykoinem, něco trošku silnějšího než Pamycon. Dneska jí tam od rána kapu (píšou tam 4-denně), já už jí tam kápla asi 5-krát a zdá se mi, že už ty nudle nejsou tak zelený, že jí to zabírá, proto jsem jí ještě nedala ten Biseptol, protože to už by byly 4. atb od prosince. Já jsem dneska volala na ten Karlák a tam mi řekli, že berou bez objednání, ale že máme přijít, až bude infekce pryč a termíny mají už koncem června. Musím už s tím něco dělat, protože to neni možný. Dcerka ve školce byla ráda, má tam kamarádky, dělali přáníčka pro maminky k svátku, mají tam hezké hřiště, vyhraje si tam,ale bohužel tam vždycky vydrží 4 dny a je konec. Mám hrůzu ze září, kdy nastoupí do 1. třídy, proto tu nosní mandli musím nechat prohlídnout a pokud to bude nutný ještě před prázdninami dát pryč. Já nevím, proč dcera nemůže mít "normální" rýmu, co teče z nosu a děti přitom lítají venku jako čerti, ona má hned horečku (teď o víkendu až 39) a OKAMŽITĚ tu hnusnou zelenou rýmu. V noci chrčí, budí se, pokašlává, budeme muset i na tu alergologii, všechno nějak skloubit, ale v první řadě na to ORL. Tohle už neni možný ~n~

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 7+2= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.