| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

Lucc,

nevím, zdali ti dokážu dobře poradit....jen jsem se chtěla zeptat - syna ti od toho 13.4. doposud někdo hlídal nebo jsi byla na ošetřovačce? Mně doktorka říkala, že kdybych potřebovala delší OČR nebo to prodloužit, tak jedině přerušit (stačí i na 1 den do práce), potom že mi napíše další. Konkrétně já jsem na ošetřovačce už třetím týdnem - placených budu mít jenom těch 9 dnů, od minulého čtvrtka jsem už doma zadarmo - pouze to mám omluvené v práci, že jsem doma na OČR - proplácí to stejně OSSZ a nikoliv zaměstnavatel.

Jako takovým selským rozumem bych ti řekla, že pokud je synek unavený jak píšeš, i s tou mírně zvýšenou teplotou, tak bych ho zřejmě do školky nedávala....ale záleží, jakou máš možnost hlídání.

A ještě - synek opravdu 4 týdny vůbec nebyl ani na chvilku venku?? Můj syn teď bral 12 dnů atb. Augmentin DUO - vyloženě jenom doma jsme byli prvních pár dnů, ale celou dobu byl bez teploty, bez únavy, navíc už druhým dnem vůbec neměl žádnou rýmu, nic, ty atb. mu zabraly okamžitě. A udělala jsem to tak, že potom - pokud nepralo slunko (s atb. by se nemělo chodit na přímé slunce) - tak jsme šli už normálně ven aspoň na chvilku - nakoupit apod., samozřejmě ne že bych ho tahala bůhvíkam a na celé odpoledne a tak na hodinku už jsme ven šli....i když bral atb.

Vůbec si nedovedu představit 4 týdny držet syna doma - vím, že měl taky ty neštovice - když měl neštovice starší syn, tak byl vyloženě jenom doma týden, potom až se směl koupat a vše se odloupávalo, tak jsme ven šli (bylo to v létě).

A co říct doktorce, že potřebuješ ošetřovačku?? No přece jí to normálně vysvětli, o co jde - určitě ti vyhoví (teda moje dr. to tak aspoň dělá - halt napíše tam tu diagnozu, co mu je). Navíc pokud tvůj synek už "od pohledu" nevypadá zdravě, skelné oči, mírná teplota....tak to ti napíše určitě~R^

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 6-4= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.