| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

Tak to jsem moc zvědavá na zkušenosti ostatních, moc ráda si přečtu!!!!

Já mám syna, který v červenci bude mít 4 roky. Od poloviny ledna řešíme neustálé zahlenění, zelené rýmy, na teploty netrpí. Kromě toho, že pokašlává a smrká "berevné" hleny, tak by nikdo neřekl, že je nějak nemocný....ale v pořádku to samozřejmě taky není. Od ledna měl 3x pamycon - bez účinku. Do školky chodil stylem, že maximálně 2 týdny a potom zase 2 týdny doma a tak dokola. Přitom do poloviny ledna byl bez jediné nemoci - moje aspoň jediná útěcha.

Nyní je situace taková, že jsme už třetím týdnem doma, před týdnem dobral dvoje balení atb. Augmentin DUO na "stagnující hlenohnis v nosohltanu", atb. mu okamžitě zabrala, už druhý den nebylo po hlenech ani památky. Poctivě jsme vše dobrali (celkem to bral 12 dnů), jenomže já jsem na nervy, protože od víkendu opět pokašlává (budí ho to i v noci), z nosa mu teče průhledné (sice v menší míře, ale přece) a dneska ráno opět vysmrkal trochu žlutých hlenů.

Dávám mu Prospan 3x denně, potom echinaceu, probiotika, na noc mám od dětské dr. Fenistil kapky, do nosu mu stříkám různé ty mořské vody atd. Opět je bez teploty, lítá jako normálně atd.

Zítra jdeme konečně na kontrolu ORL, odkud se snad nehnu, dokud se nedomluvíme na nějakém dalším postupu.....dr. teda říkala, že mu nosní mandli prohlídne tou kamerkou, v jakém je stavu, tak doufám, že se to snad někam pohne, protože už taky nevím, kam dál...jo, a u dětské dr. jsme byli včera - moč po těch atb. má v pořádku a taky ho poslechla a na průduškách nic nemá

Velice uvažuju o alergologii, tam se dá objednat bez doporučení dětské dr. Od příštího týdne už musí do školky, nemůžu být už dál doma....

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 6-6= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.