U nás to bylo kvůli sluchu, syn přestával slyšet, a to během 2 měsíců a zcela evidentně. K tomu opakované záněty středního ucha. Chrápání v noci a špatné dýchání. Dlouho jsem váhala, ale nakonec ta ztráta sluchu mně přesvědčila, bylo to hrozné, když najednou neslyšel, jak na něj mluvím :( Po zákroku mi ten lékař řekl, že ta mandel byla velmi zvětšená a zhnisaná, tak snad to bylo dobře..je pravda že od té doby uši úplně v pohodě, slyší i trávu růst a rýmu má minimálně.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.